Voor 13:00 besteld, morgen in huis | Gratis bezorging vanaf €75

0
0,00

0
0,00

Philips fruittuinen

Philips Fruittuin

De Philips Fruittuin is een boomgaard waar seizoensgebonden fruit groeit, waaronder appels, peren, kersen en pruimen. Oorspronkelijk opgericht door Anton Philips als werkverschaffingsproject, omvat de boomgaard 12 hectare met appel-, peren- en pruimenbomen (geen citroen). Bij de Philips Fruittuin telen ze fruit met respect voor de natuur, waar nuttige insecten de schadelijke plagen onder controle houden.

Beste citroenean uit Sorrento, Italië

Carlos is de huidige eigenaar van de Philips Fruittuin. Met ruim 34 jaar ervaring kent hij de weg in het biologisch fruit. Door zijn netwerk ontvangen wij ten alle tijden de beste citroenen uit Sorrento. Deze citroenen zijn 100% biologisch en worden met de hand geplukt.

De Landwinkel

Naast de boomgaard vind je er een pannenkoekenhuis, ruimtes voor vergaderen en de landwinkel. Hier vind je een groot assortiment ambachtelijke producten zoals kaas, vlees, groenten en natuurlijk onze limoncello en Limonzero! Neem er een kijkje en geniet van een heerlijke dag in het groen.

Che Dona Luce, opgericht op 18 september 2020 door Harrie en Nick. Onze limoncello is ontstaan uit passie voor Italië, familie, gezelligheid en
ambacht. Saluti!